Om Mig/Vision

Go LIfe-719Hej på er! Roligt att ni har hittat hit. Jag heter Louise Gustafsson och  är 35 år gammal. Fram till 2004 var mitt liv relativt lugnt utan några större gropar i vägen.

År 2004 fick livet ett nytt utseende och mellan 2004-2010 kämpade jag och min man med ofrivillig barnlöshet. Det var en lång och kämpig resa med en hel del tråkigheter på vägen. Dessa år gick all tid, pengar och fokus åt till detta och övriga livet stannade upp. Enda målet var att ge liv. Och efter sex år fick vi två underbara barn!

År 2008 och 2010 föddes våra barn. I oktober 2012 fick jag reda på att jag hade en hjärntumör av den elakare sorten… I flera år hade jag kämpat för att ge liv…nu stod jag inför risken att tas från mina barn i förtid. Tiden stannade upp en gång till och återigen gick tid, pengar och energi åt till resor, rehabilitering, behandlingar osv.

Min ilska över sjukdomen och över att vara drabbad har stundtals varit stor och ibland slukat mig. Jag köpte mig ett par ”fuck cancer” armband (tryck på länken och KÖP). Men en dag gjorde jag mig ett eget armband; GO LIFE stod det på det. Jag tröttnade på att bara vara arg. Jag behövde något som fick mig att kämpa mera, som gav mig energi och som fick mig att våga tro. Så föddes idén till GO LIFE armbanden. Armbandet står för att inte glömma bort livet och att våga fortsätta leva, vad man än är drabbad av! Det kan vara allt från en hjärntumör till en dålig dag på jobbet. ALLA kan behöva ett hejarop till livet i bland!

Glöm inte bort livet.

Var rädd om livet.

Lev livet.

Min vision är att få pengar genom försäljning av armbanden. Pengarna skänks till forskning mot cancer, hjärnans sjukdomar och mot ofrivillig barnlöshet. I skrivande stund har vi samlat in och skänkt över en miljon kronor. En helt fantastisk summa. Jag håller också föredrag och berättar om min resa och hur mina tankegångar har varit samt hur jag arbetat med mig själv att våga tro på livet i gen.

Det långsiktiga målet är att få tillräckligt med kapital/medel till en fond där människor som drabbas av sjukdom, barnlöshet, genomgår behandlingar etc. kan få en ekonomisk möjlighet att unna sig något som för stunden ger energi och får det ”vardagliga” livet att fortsätta. Även föreläsningarna vill jag kunna arbeta mer med framöver. Det är en enorm förmån att få komma ut och träffa er och även få ta del av era erfarenheter och livsresor.

Priset för armbandet är 110 kronor (inkl frakt). Allt överskott går till forskning och välgörande ändamål. 10 kronor är för porto och kuvert. Alla gåvor kommer att redovisas här på sidan. Allt arbete som görs av mig, vänner, släkt, kollegor, grannar och bekanta är helt ideellt. Vänner ställer upp och pärlar armbanden, visitkorten, gåvokort och foldrar har Rolfs Tryckeri ställt upp med, Tyler Sandberg har skapat hemsidan och Garbo skänkte de fina Roll-upsen vi använder vid event.

För de första 200 armbanden betalade jag själv för materialet. Nu när försäljningen är i full gång går en viss procent av intäkterna till mera material och till de omkostnader som är kring att driva föreningen.

Jag har i konceptet GO LIFE även planer på en barnbok och en självbiografi. Men jag tar ett litet kliv i taget och börjar här…

GO LIFE!