9 april

VÅRA BARN ❤️
Idag har nio barn passerat in och ut ur vårt hus. Alla djupt engagerade i bakning, lek, studsmattan och den uppställda ”affären” där de sålde sina bakverk. Dörrklockan ringde, mobiler plingade och Ipaden lät, frågorna haglade och önskan om min hjälp kom ofta. Stundtals ganska livad miljö i huset och jag började känna tröttheten växa.

Men så tänkte jag om; Tänkte på de otroligt fina barn vi har. Barn som vi lär/som har lärt sig/som vi ges möjlighet att lära att vara snälla, rädda om varandra, visa omtanke, acceptera olikheter och bejaka möjligheterna som kommer av att vi alla är olika. 

Helt plötsligt blev det väldigt lätt att stå mitt i rushen genom huset idag 🙏🏻❤️.

#prayforstockholm #golifesweden #tillsammans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s