14 maj

När hjärnspöket växer sig större, när tankespiralen slukar energi åt fel håll, när ångest och oro tar kropp o knopp i besittning, stressen tar över vardagen eller kraven hänger över dig: Hitta då DET DÄR stället där just DU känner lugn, harmoni, trygghet och en känsla av osårbarhet. Flytta din tanke dit. Känn in den känslan med alla dina sinnen. Vad ser du? Vad luktar det? Vad kan du höra? Hur känns det? Vad är smaken?

För mig är det denna stund: I soffan. Lagom trött men med egen tid kvar av dagen. Med två sovande barn i knäet. Barn som somnat efter en bra dag och med vetskapen om att de har mamma och pappa som älskar dem. 

I denna stund kan jag inte må bättre. I denna tanke kan inget skada mig.

Hitta just DIN sådan stund och förflytta dig dit när tankar vill ta dig till andra destruktiva och enegidränerande ställen. När du behöver hitta stabiliteten och tryggheten i din vardag eller bara samla stark energi inför en ny dag.

Jag var visualiseringens största motståndare, men jag kunde övertygas.

Våga pröva nya dörrar!

Njut av söndagen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s