160926

Det närmar sig oktober. Den rosa månaden. Månaden då hela Sverige blir rosa. Reklam, bussar, kläder, tidningar, idrottsföreningar, arbetsplatser, bakverk osv.

Rosa…en härlig färg som sprider glädje, men vars kulör denna kommande månad speglar något helt annat. En mörk skugga som helt oinbjuden intar människor.

Men jag vill kunna fortsätta att se på den rosa färgen med glädje. Och med kämparanda. Ett bevis på att vi aldrig ger oss. Att vi tar upp kampen. Vi lägger oss inte utan strid. Addera det med orden ”GO LIFE”. Kämpa!

Ca 9 500 kvinnor om året får bröstcancer. Siffran har de senaste fem åren ökat med 20%. Skrämmande, absolut. En anledning till att fortsätta kämpa för livet och få in mer pengar till forskningen, definitivt! Något för alla att tänka på och undersöka sina bröst med jämna mellanrum, otvivelaktigt!!!

Precis som förra året vill jag och GO LIFE bidra. Vi har under oktober ett rosa armband med vita bokstavspärlor. Intäkterna från ALLA sålda armband går till bröstcancerfonden. Så länge lagret räcker…
Förra året hade vi otur med att den ena mörka kulören flagade. I år blir det därför genomgående blanka pärlor som ska hålla mot allt!!

Ni beställer via hemsidan och markerar med ”R” för rosa. Ex ”ett vitt R.”

Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s