160626

TAKE A MOMENT TO REFLECT

Jag måste ha missat mycket….

Mina första 32 år var fulla med integritet, introvert beteende och förtroende som tog månader att bygga upp. Inget fel i det alls, men ganska ospännande. 
Men efter tre år som mer extrovert, mer öppen och mer inbjudande och delgivande i förtroliga samtal är jag idag mer trygg, lugn, stabil och glad. Mer den person jag tror jag alltid varit menad att vara.
Att ständigt ha med i bakhuvudet att jag inte är ensam om att kämpa, i bland lida, skratta åt elände, vara ledsen eller känna hopplöshet. Det är betryggande och lugnande. Vi är alla där någon gång! 

Robin Williams sa: Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”

Tänk på det nästa gång någon snäser åt dig i kön eller tränger sig före i kön, tittar snett på dina ljudliga barn, ger dig oförtjänt kritik på jobbet, tutar på dig i bilen, är otrevlig i kassan eller inte förstår din oro.
Möt det med ett leende, klapp på axeln eller en varm kram i stället. Har personen ändå sått ett frö av irritation hos dig. Betänk varför i någon sekund. Släpp det sedan! Det för inget gott med sig att fundera över saker som redan skett. Som det är försent att påverka.

Varit utomlands en vecka. Träffade fina människor och lät magkänslan styra vilket ledde till fina möten, nya erfarenheter och kunskaper.
Jisses vad jag missat mycket i livet. Men som sagt… Inget jag kan göra något åt nu. Men jag kan göra valet från idag och framåt!

Slut på predikan 😂.
Ta hand om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s