160510

Nytt på CV:et – FÖRFATTARE

Jag är i dag så glad att jag bubblar. För från och med i dag kan man förbeställa mina två böcker via Idus Förlag!
Ni som hängt med här samt läst noga på hemsidan (www.golifesweden.com) vet att det var en av mina drömmar, vision och ambition att få skriva en barnbok om IVF processen samt en biografi om min resa. Nu har den drömmen blivit sann.
Till dig som stal min plånbok i Stockholm i oktober -15: Ett stort TACK! Utan dig hade jag inte hamnat på Åhlens för inköp av ny plånbok. Och då hade jag inte träffat dig fina Vivian Cardinal. Att du sedan kände en barnboksförfattare, Linda Palm i Lidköping (som råkar vara min hemstad), och att hon i sin tur slussade mig vidare till Idus förlag och Ulrika Slottner med all härlig personal…Allt detta hade aldrig hänt om inte du stulit min plånbok…så jag är skyldig dig ett tack.
Så här är det…ett tvättäkta bevis på att man aldrig vet vad som är olycka eller välsignelse. En simpel handling av en simpel tjuv gjorde att en av mina drömmar kunde förverkligas.
Det är också ett tvättäkta bevis på att drömmar kan bli sanna om man vågar öppna dörrar man tidigare varit rädd för och våga släppa in andra i ditt liv.
Och nu är dom här;
Barnboken ”När storken störtat” – en ljuvlig, lekfull, pedagogisk och humoristisk berättelse om att en del mammor och pappor behöver hjälp att få sina efterlängtade barn. Ett verktyg för de föräldrar som vill tala med sina barn om hur de kom till, en ingång för alla föräldrar att ta upp detta ämnet med sina barn, en bok för mor- och farföräldrar samt för förskolor och skolor, Mödravårdscentraler och barnavårdscentraler. Ett ämne som är viktigt!
Boken handlar om Isa som önskar att hon också kunde få ett syskon. Men hon vågar inte fråga mamma och pappa om det…
Boken kan förbeställas här:
Biografin ”Slutdestination: LIV
En högst personlig bok där ni får följa med rakt in i dagboken jag skrev under våra sex år mitt i IVF-processen. Där ni får en bild av omfattningen av den resan samt hur det påverkar kroppen, sinnet och själen.
För min del fortsatte resan mot liv när jag diagnostiserades med en högmalign hjärntumör. Även den resan, med alla besked, den mentala kampen mellan liv och död och om vägskälet att ge upp eller fortsätta leva, tar jag er med på.
Men framför allt är det en bok om min resa från pessimist till optimist, om det  beslut jag tog att välja tro på ett fortsatt liv och vilka fysiska och mentala verktyg jag använde mig utav.
Kan jag – då kan alla!
Boken kan förbeställas här:
Jag hoppas ni även följer med mig på detta nya kapitlet i min GO LIFE resa! Tipsa era vänner och bekanta som kan ha intresse av böckerna och dela gärna inlägget.
Stor kram till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s