160417

STÅ UT MED MIG…

Nu har det varit så otroligt mycket roligt och det har blivit många inlägg. Jag hoppas så att ni orkar läsa. Det är ni som fyller på min energi att köra på och jag är så glad att ni är med mig här. Ni betyder mycket.

Den senaste tiden har det kommit mail som gjort mig så varm. Tjejen som köpte ett armband till sin ett åring för två år sedan och som nu skickar en ny bild på den numera tre åriga tjejen, fortfarande med armbandet på sig. Eller tjejen på gymnasiet som fick i skoluppgift att ha ett föredrag om något som gör skillnad…och väljer GO LIFE. Samt kvinnan som fyller jämt och köper in armband till alla gäster på kalset. Makalöst!

I dag har jag deltagit i Inspirationsdagen i Lidköping anordnat av Elin och Martin som driver Feel Inspiration. En kväll med mingel, utställare och en otroligt inspirerande föreläsning av Per Holknekt. Jag fick även äran att ha en kortare föreläsning för att öppna upp för honom.

Det är sådana här kvällar, då jag efter så mycket intryck och fantastiska möten, kommer hem och harbarnen i varsitt knä som jag stannar upp och inser hur mycket jag älskar livet! Och hur glad jag är att jag lever.

GO LIFE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s