151208

SLITNA ORD

Tacksamhet, värme, omtanke, kärlek, trygghet, lugn, välbehag, magi. Ord jag sliter ofta men i kväll är jag ett hopkok av dom alla.

Vissa dagar berör mer än andra. Det behöver inte ske ngt omvälvande utan kan handla om små saker men som ändå berör och lämnar spår. Eller möten med nya människor som berör och lämnar spår. Ens vägar kanske bara korsas en kort stund men man kommer alltid att minnas och vara tacksam, berörd och fylld med energi. 
Jag hade ynnesten att ha en sådan dag idag.
Jag var utbjuden till Butiken på landet av Eva Fredricsson. När jag klev innanför dörren så slog atmosfären nästan emot mig med sin värme. Som att kliva in i sitt eget vardagsrum. Eva hade ordnat så fint för mitt föredrag och pärlande. Snittar och bubbel stod bordet, brasan brann och närmre 30 härliga tjejer, kvinnor, damer hade gjort ett avbrott i sin vardag för att komma o lyssna.
Det var en kväll med fantastisk stämning och mycket omtanke i luften. Jag fick ta del av deras livsresor och motgångar efter föredraget. Alla bär vi på något och lindringen finns verkligen i de drabbades gemenskap.
Det som fastnade mest var damen som var kring de 80, diagnostiserad med obotlig cancer men nu valt att leva till fullo med en planerad resa på andra sidan jordklotet. Inspirerande, modigt och starkt!

Jag lovade också att omnämna de två charmörerna som förgyllde kvällen med sin närvaro. Evas fantastiska söner som jag nu planerar att ”tufsa ihop” mina flickor med om några år….😉. Sanna gentlemän.

En kväll jag tar med mig och tar fram i minnet de dagar sinnet känns mörkare.

TACK Eva !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s