151006

Fokus o koncentration

När jag blev sjuk frågade en bekant mig om jag ville följa med deras skytteklubb till polishuset och skjuta på deras skjutbana.
Jag som aldrig hållit i ett skarpladdat vapen tackade ändå ja.
Jag var i ett tillstånd med så mycket ilska, frustration, ångest och oro och såg det perfekta tillfället att få utlopp för allt detta.
Väl på plats och med vapnet i min hand yttrade jag denna tanke högt varpå vapnet i princip togs ifrån mig med orden; Om det är av den anledningen du gör detta är du helt fel ute. Ilska och frustration har inte här att göra. Här handlar det om FOKUS och KONCENTRATION.

Så här i backspegeln kan jag se att de orden slog an en sträng hos mig och fick mig att fundera. Det blev starten på mina försök att vända mina tankar.
Att vinna över sina monster sker inte via ilska och frustration. Det är genom fokus och koncentration, genom att se målet och att vara fast besluten att nå dit. Med en övertygelse och en tro att så är möjligt.
”Hinder är de skrämmande ting du ser när du tar blicken från målet”.

Så alla ni där ute som kämpar. Behåll ert fokus och er koncentration. Många mer faktorer krävs, men ni kommer en bra bit på vägen.

Idag skänker GO LIFE 30 000kr till Hjärnfonden. Go Life är fortfarande den största privata insamlingen hos dom. Verkligen jätte roligt.

Totalt har GO LIFE nu skänkt 861 600 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s