150926

Inför oktober gör GO LIFE som resten av Sverige och blir rosa. Under sista delen av september och hela oktober får det att beställa vårt rosa armband. Det är av samma typ av seed beads i fyra olika rosa nyanser, samma pris och samma budskap; GOLIFE. Däremot kommer intäkterna från alla sålda rosa armband gå till forskning mot Bröstcancer. Vi håller oss inom våra stadgar men riktar oss för dessa armband mot en specifik cancerdiagnos.

Det finns dock ett ”men” i sammanhanget. Vid testkörning av armbandet uppdagades att en av de mörkrosa nyanserna flagar/tappar färg vid för mycket kontakt med vatten, parfym eller skav mot ex en klocka.
Då så många timmar lagts ner av så många eldsjälar på att pärla dessa armband känns det sorgligt att inte alls sälja dom. Jag funderade på att halvera priset, men efter överläggande kom vi fram till att det handlar inte om pärlor, färg eller flagor. Det handlar om pengar till forskning och budskapet GOLIFE!!!! Så det är ert beslut! Men då har jag varit öppen och ärlig med förutsättningarna. 

Gå in på hemsidan och beställ. Skriv ”R” för Rosa i meddelande fältet, ex 2 vita R, 1 svart R osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s