150924

Innan jag blev sjuk var jag en ganska introvert person med stor integritet. Jag valde noga vilka som fick ta del av mitt innersta, mina tankar och känslor.
Att idag driva Go Life och blotta mig och mina känslor är långt ifrån den människa jag var och det var verkligen inget lätt val. Fortfarande är det skrämmande och ovant att dela med mig av vissa saker.
Men när jag tänkte över det och såg vinningen i att sprida kunskap o information om IVF, om att hantera cancerbesked, om hjärntrötthet, om vägen tillbaka men främst; att samla in pengar till livsviktig forskning….då blev valet ganska enkelt…..Det jag ”offrar” är en smula i det stora hela.

Det jag vill dela nu är det som skedde för några v sedan o som fick mig att sakta ner på tempot.
Den 28 oktober -12 när jag blev varse om min hjärntumör var det ett yrselanfall med förlorad syn som var upptakten. När jag så, för fyra veckor sedan, vaknade på morgonen började svettas, kräktes, fick hjärtklappning och åter förlorade synen i flera minuter, låg i fosterställning på badrumsgolvet med en enda tanke i mitt huvud; ”jag vill inte dö”, så är det inte så konstigt att jag trodde att ”det hemska” var tillbaka.
Men efter en tur till akuten och ett möte med en fantastisk läkare som tog min oro på allvar och såg till att jag fick en snabb röntgen, så kom svaret; Det var ”bara” kraftig fysisk utmattning, oro och ångest inför min stundande kontrollröntgen.
Min stress, min oro och mitt alldeles för höga tempo fick mig att falla….

I denna stund av skräckblandad lycka insåg jag följande;
Om min negativa tankespiral kunde orsaka detta, vad kan då inte positiva tankar göra? Jag skriver det igen…vad kan då inte positiva tankar åstadkomma? Tänk efter kring detta en stund…
Tankens kraft är ENORM. Förvalta den väl 💜.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s