150813

Jag får då och då frågan om GO LIFE’s medverkan i olika sammanhang och det gör mig både berörd och glad. Tyvärr får jag säga nej till/avsäga mig en del på grund av min egen ork och energi.
Hade jag möjligheten skulle jag vilja skandera ut ”GO LIFE” överallt.

Det fina med GO LIFE är just precis det – orden GO LIFE. Uppmaningen att omfamna, bejaka, tro på, vårda, kämpa för och hoppas på livet!
GO LIFE har ingen färg, form eller tillhörighet. Det är för alla som kan behöva den där pushen de dagar man inte riktigt orkar. Oavsett vad man drabbats av, kämpar för eller slåss mot.

Däremot är intäkterna från GO LIFE, enligt våra stadgar, riktade till forskningen mot cancer, hjärnans sjukdomar och mot ofrivillig barnlöshet.
I likhet med min önskan att kunna vara delaktig i de förfrågningar jag får önskar jag att jag kunde engagera mig i flera områden. Men jag är bara EN människa och min tid och ork är begränsad. Men jag börjar här så får vi se…
Alla kan vi göra något.
Tillsammans kan vi göra mycket.

Genom ett bidrag idag på 20 000kr, fördelat på Forskning mot ofrivillig barnlöshet och Patientföreningen Barnlängtan, spränger vi idag 800 000kr gränsen.

Jag tror jag ska våga lyfta blicken nu och sikta på miljonen.

Njut nu av solen och värmen som tillslut kom ☀️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s