150415

GO LIFE växer med stora steg och har så här långt överträffat alla mina förväntningar. Det är så fantastiskt roligt och en så enorm förmån att vid sidan av armbandsförsäljningen ha fått möjligheten att åka ut och föreläsa för er. Jag har fått så många lovord, peppande kommentarer, fått ta del av så många fina historier och gripande livsöden. Det har varit en stor hjälp för mig i mitt egna terapiarbete och jag gläds så enormt när jag får höra hur ni känner er hjälpta av det jag berättar.
Med anledning av detta så kommer jag nu att satsa på föreläsningsdelen. Jag har en dröm och en förhoppning om att kunna arbeta med GO LIFE på deltid. Men då krävs en inkomstkälla (verkligheten ser tyvärr sådan ut…). Armbandsförsäljningen är för mig helig och de intäkterna kommer fortsätta att gå rakt in som bidrag till forskningen. Men jag kommer nu för framtida bokningar av föreläsningar att ta betalt för detta.
Mitt föredrag handlar om att våga fortsätta leva vad man än kan tänkas drabbas utav. Jag berättar öppenhjärtigt och ingående om min resa med IVF, hur det är att genomgå denna behandling, om hur jag har levt med och hanterat ett cancerbesked. Vidare om hur jag – den eviga pessimisten – har klarat av att vända mina tankar genom målbildning och visualisering för att sakta men säkert börja tro på möjligheten att överleva och att leva till fullo. Har jag kunnat vända något riktigt jobbigt till något bra…då kan de flesta det! Föreläsningen sker med powerpointpresentation och tar ca en timma.
Är du intresserad av att läsa mer kan du kika in under fliken ”info/föreläsning”. Där hittar du också mina kontaktuppgifter för bokningar.

Jag hoppas att vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s