140822

Jag kan med glädje berätta att GO LIFE nu påbörjat steget att bli en ideell ekonomisk förening. Ska bli så roligt att få driva detta till nästa steg och mot ett förverkligande att kunna bli något riktigt stort. Jag är så stolt över er alla som hjälper till på olika sätt. Pärlar, säljer, bidrar, fixar och donar med allt från fika till leveranser, till rollups och material. Tack, tack, tack….Utan er skulle inget fungera då min egen ork är begränsad.

Armbanden är nu påfyllda i butik och precis som tidigare finns de i Lidköping på LIFE, Spirit, Simply, CME och Himlagott. I Götene är det Karisma som gäller och i Skara LIFE butiken. Att beställa på nätet går förstås utmärkt det med.

Jag har några pärlkvällar inbokade med diverse glada och goa gäng. Jag kommer nu också vid dessa tillfällena kunna erbjuda att en kort stund berätta om mig själv, min resa och även informera lite kring hjärntrötthet. Detta är ju ett dolt handikapp som många lider av då det kan vara en följddiagnos till många sjukdomar och skador i hjärnan. Jag har ju en ”dröm” att framöver kunna föreläsa mer på allvar kring detta och att börja såhär i liten skala känns utmärkt och alldeles lagom. Att föreläsa är en konst, man lär sig av sina misstag och det är ju vad det handlar om; att växa och att lära!

Jag hade ju Nlt på besök och är verkligen glad över den fina artikeln som Sandra Hultman skrev. Hon fångade verkligen essensen ur ett ganska långt samtal. Jag har också varit på Sanda gymnasiet i Huskvarna och ”föreläst” samt pärlat för deras Sp3a klass. Jätteroligt att få göra detta och de var fenomenala pärlare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s