140808

Det är så otroligt roligt att kunna berätta att vi tillsammans nått 100 000 kronors gränsen. Närmare bestämt 101 400 kronor. Bissen Brain Walk dagen var otroligt rolig och värmande. GO LIFE samlade in hela 26 400 kronor den dagen. Jag mötte så många härliga människor och fick så mycket peppande och stärkande ord. Fantastiskt! Är så stolt att GO LIFE fick vara med en dag som denna och bidra till den viktiga forskningen mot hjärnans alla sjukdomar.

MEN….jag är trött. Hela GO LIFE konceptet har ju haft ett otroligt genomslag och jag kunde aldrig drömma om att vi skulle samla in mer än 100 000 kronor på mindre än två månader. Min kropp och huvud säger i från och de i min närhet råder mig att bromsa lite och samla ny kraft och energi.

Vi har också det extremt angenäma problemet att GO LIFE växer så fort att vi nu måste ta en paus och se över hur vi ska organisera oss framöver. Försäljningen på hemsidan fortsätter, men just nu tar vi en paus med pärlande, leveranser av askar till er som erbjudit er att pärla, pärldagar etc etc. Jag hoppas på förståelse för detta! Men ni ska veta att jag är så enormt glad över det gensvar jag fått och över alla erbjudande om att hjälpa till. Jag sparar alla era kontakt uppgifter och återkommer om två-tre veckor!

Något som troligtvis kommer erbjudas i höst är pärldagar hemma hos er där jag i samband med att man pärlar sina armband  pratar lite om min resa samt informerar om hjärntrötthet, IVF processen osv.

Jag återkommer om ett par veckor!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s