140630

Igår hade vi en ny pärldag. Vi var 25 stycken som väldigt fokuserat pärlade ca 360 armband. Wow! Men de behövs. Efterfrågan växer och inför Bissen Brain Walk hoppas jag på stor försäljning. Det går av stapeln den 6 augusti i Lidköping. Från några dagar innan till och med den dagen så kommer försäljningen av mina armband öronmärkas för BBW fonden. Där går pengarna till forskning mot olika sjukdomar i hjärnan samt för att öka förståelsen för hjärntrötthet. Helt fantastiskt!!!

OBS OBS OBS Vill också flagga för att om ni har ett symöte, ett tjejgäng, fotbollslag, bokcirkel eller bara ses ett gäng i bland och vill bidra till något bra i kombination med lite kreativitet. Kontakta då mig så kan jag leverera pärlor och allt material som behövs. Ett kul och lätt sätt att umgås med ett gott syfte!!!! Detta förutsätter förstås att ni bor i Lidköping med omnejd.

Nytt är också att LIFE butikerna i Skara och Lidköping kommer att sälja armbanden.

Men det jag är stoltast över i dag är allas hårda arbete som gjort att jag idag kunnat föra över ytterligare 15 000Kronor till Cancerfonden.

Totalt har vi fört över 30 000 kronor på tre veckor till olika ändamål!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s